15 Nisan 2020 Çarşamba

İzlediğim Filmler 32//Mutluluk Zamanı, Kelimeler Yetmez, Hedefim Sensin^^

Merhabalar^^
Daha evde kal olayları başlamadan önce izlediğim filmlerin yorumlarını şimdi yazıyorum. :D Eskiye göre film izlemem azaldı, şimdi daha çok abimle, ikizle ya da ailecek izliyoruz o da eski filmleri. ;) Eski filmler daha güzel ama, yine de yenilerinde hakkını yemeyelim. ;)
Bu sefer iki yerli, bir tane yabancı filmimiz var yorumumuzda. 





Çiftin uyumu güzel demiş film çekmişler ama OLMAMIŞ! Olmadığı hakkında çok yorum okudum ama bir kaç beğenilen yorum görünce hadi bi deneyeyim dedim, demez olaydım. Valla verilen emeğe yazık, günah. Seveni de anlamış değilim. :/  Aslından konu güzeldi, klasik romantik-komedi tarzı ama oyuncular burada en kötü performanslarını sergilemişler. Kiralık Aşk dizisini izlemiş biri olarak burada ki performansları yerlerdeydi. Cengiz Bozkurt iyiydi sadece, onu da zaten biliyoruz.
Ben oyuncuları seviyorum, izlemek isterim derseniz size kalmış. Ben sevmedim, tavsiye de etmem. 









Netflix'e yeni gelen filmlerden biriydi. Konusu, bir gün yaşadığı olaydan sonra her konuştuğu, yazıştığı anda, bahçesinde bir anda ortaya çıkan ağaçtan yapraklar düşmeye başlar. Son yaprak düştüğü zaman ise ölecektir.
Güzel filmdi, izlerken hem eğleniyor hem düşünüyorsunuz. Bu tarz filmleri seviyorum, Eddie Murphy zaten harikaydı. Tavsiye ederim. ;)









Abim açıp izlemişti, merak edip biz de izledik. Güzeldi, Ata Demirel'in Evyah Eyvah filminden sonra karakteri sakin geldi, yine de güzeldi. Bel altından vurmayan, güzel, eğlenceli film arıyorsanız tavsiye ederim. ;)







Bu zamanda, boş vakitlerde film ve dizilere sardık. Güzel filmler izlemekte hakkımız hani. Umarım az da olsa yardımcı oluyorumdur. İzlerseniz şimdiden keyifli seyirler^^
Başka yazılarda görüşmek dileğiyle^^





Buralarda da varım^^





15 yorum:

  1. Valla ben listeme ekledim bile bir kaçını :)

    YanıtlaSil
  2. Mutluluk Zamanı'nı merak ediyordum ama bu yorumu gördüğüm iyi oldu, hiç zaman harcamam artık :D Kelimeler Yetmez'i çok merak ettim şimdi de, en kısa zamanda izleyeceğim! Harika bir paylaşım, ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hiç bakma hiç. :D Tavsiye ederim, güzeldi. Teşekkür ederim. :)

      Sil
  3. Mutluluk Zamanı'nı bende izleyip beğenmemiştim 😊 Hedefin Sensin güzeldi diğer filmi de merak ettim en kısa zamanda izleyeceğim😊 Teşekkürler❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O filmi beğenen var mıdır acaba. :) Üzüldüğüm nokta çok kişi emek veriyor, bu kadar kötü olması onlara ayıp. Tavsiye ederim^^ Keyifli seyirler. :)

      Sil
  4. Mutluluk Zamanı ben zaten izlemeyi düşünmüyordum. Diğerlerine bakayım inşallah. Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  5. Aralarında izlemediklerim var listeme ekledim teşekkür ederim :) | Bu arada sizide son yazıma bekliyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Rica ederim, keyifli seyirler^^ Bakayım. :)

      Sil
  6. Mutluluk Zamanı gerçekten olmamış. Çiftin uyumu çok güzel ama bu filmde tutuk kalmışlar. Elçin Sangu'nun güzelliği bile Kiralık Aşk'taki gibi değildi.

    YanıtlaSil
  7. Kelimeler Yetmez'i izleyeceğim yakın zamanda, konusu farklı duruyor :)

    YanıtlaSil
  8. Üç filmde birbirinden harikaydı <3

    YanıtlaSil

Elinizi korkak alıştırmayın.^^ :D