5 Temmuz 2021 Pazartesi

İzlediğim Filmler 49//Kraliyet Çöpçatanı, Badem Şekeri, Deli Dolu 2^^

Selamlara^^
Nasılsınız?
Şu sıralar film izlememe rağmen bu yazılara nedeeeeeen bitmiyor dostlar!! Gerçi canım yazım yazmak istemiyor şu sıralar ama taslağı görünce de içim bi kötü oluyor. Zaten evde oturduğumuz da yok (Mecazi anlamda, bahçe işleri, akraba ziyaretleri vs. vs. vs. Tatil yok yani. :P) Şu an sırf yazı yazayım diye yazıyorum şunu, aklım daha başka şeylerde çünkü. 😅🙈
Neyse fazla uzatmayayım. :D
-Bu arada arkadaşlar şu an aklıma geldi, Instagramda beni takip ediyor musunuz? Edenleri görelim. :D-
Filmleri taa düğünlerden çok çok önce izledim, yazmama bahanelerini zaten söylemiştim hiç oralara değinmiyorum.
Üçü de güzeldi, sevdim ben.
Not: Blogger arkadaşlarım yorumlarınız için teşekkür ederim. Yakın zamanda, inşallah bloglarınıza iade-i ziyaret yapacağım, yorum yapan elleriniz dert görmesin KALP.



Kraliyet Çöpçatanı
Her çöpçatanı gördük de kraliyet çöpçatanını yeni gördük. Öyle ki adaylar böyle sıradan insanlar değil, diğer ülkelerin prensesleri. :D Güzel filmdi, afişten de anlaşılacağı üzere size sürpriz yapmıyor film ama eğlenceli kafa dağıtmalık. ;) Kraliyet filmlerini seviyorsanız izleyebilirsiniz. ;)





Çift çok tatlıştı^^





Bu filmi taa Ramazan Bayramı arifesinde  izledim, seriyi biliyordum ama hiç izlemedim. Seri 4-5 film herhalde yalan olmasın. Netflix'de ailemle izleyecek film ararken bunu buldum, annemler çok bakmadı ama ben izledim ve beğendim. Serinin diğer filmleri Netflix'de yok, TV'de verirlerse izlerim artık. :)
Türk filmlerini seviyorsanız, izlemesi keyifli bu filmi tercih edebilirsiniz. ;)






İlk Netflix'de yayınlandığı zaman ikiz izleyip ısrarla bana da izletmek istemiştim, ama ben ne yaptım izlemedim. Zaman bu zamanmış. İlk filme göre güzeldi, bence ikisi de güzeldi. Burada sadece kızın kalbi ve mantığında kalışlarını izledik, doğrusu bazı yerlerde çok hak verdim kendisine. Ayrıca en son ki dans performansı çok iyiydi. Konu güzeldi ama klişeydi, daha farklı bir şeyler yapabilirlerdi. Yine de iki yakın arkadaşı izlemek eğlenceliydi. Üçüncü büyük ihtimal gelecek gibi, sonu çok ucu açık bitti.





Bu çocuğu çok fena harcadılar bee -_-








Kısa ve öze yazımdan bu kadar, başka yazılarımda görüşmek dileğiyle^^
Sevgiyle kalın^^


Dipnot: İzlediğim diğer filmlerin yorumları için buraya bakabilirsiniz^^


Buralarda da varım^^


3 yorum:

  1. Çok eğlenceli filmler gibi görünüyor. :) Bir ara bakarım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hepsi kafa dağıtmalık, izlersen alırım yorumunu^^

      Sil
  2. Delidolu'nun üçüncüsü yakında geliyor. Fragmanını gördüm ama tarihini bilmiyorum.

    YanıtlaSil

Elinizi korkak alıştırmayın.^^ :D