7 Kasım 2021 Pazar

Dünyanın Merkezine Yolculuk//Blogları Canlandırma Projesi Film Yorumu^^

 Selamlar^^
Ekim ayında BCP'de Bilim Kurgu türünden bir şeyler izleyip okuyacaktık, yine yoğunluktan sadece filmle devam edeceğim, zaten BCP'de hep film izledim, ne kitap ne dizi, bir tane dizi vardı gerçi, neyse :D Bu filmi bile yeni izlemedim, televizyonda denk gelmişti orada izledik annemle. Doğrusu izlediğimi bile unutmuştum, film için Netflix'de gezerken denk geldim.
Film çok çok iyiydi, çok beğendik. Eski bir yapım olsa da Dünyanın Merkezi harikaydı. İzlerim ben sürekli yani :)


Film 2008 yılında yapılmış, o zamana göre efektler iyiydi. Sürekli bir yerlerden düşmeleri, tam burada başları belada dediğimiz anda kıl payı kurtulmalı çok heyecanlıydı. Televizyondan izlediğimiz için reklamlar baya uzun geldi ama izlerken eğlendik, Netflix'de olduğunu bilseydim televizyonu kapatır oradan açardım. :D 
Brendan Fresan'ı Mumya filminden tanıyorum, adam bu filmlere biçilmiş kaftan resmen, çokta sempatik. Josh Hutcherson'ı ise Açlık Oyunları serisinden tanıyorum, ilk filmi mi bilmem ama çocuk yaşta performansını çok beğendim. 



Muhteşem üçlü. Anita Briem sonradan gruba dahil oluyor, Brendan ve Josh filmde amca yeğen, Anita keşiflerine yardım etmek için katılıyor. 
Filmin ikincisi Gizlemli Adaya Yolculuk, buradan sadece Josh Hutcherson o filmde var. Bunun kadar güzelse izlerim ama Brendan Fresan'ı gözlerim arar. :)






Bu tarz filmleri seviyorsanız izleyebilirsiniz, heyecanlı, eğlenceli filmlerden. Yukarıda da dediğim gibi Netflix'de mevcut film, belki TV+'da da vardır ama bakmadım henüz. Bu arada filmin kitabı var, ya da kitabın filmi var artık hangisi ise(araştırmaya üşendim. :D) okumak istiyorum, çok eğlenceli olurdu. :)

Kasım ayında BCP'de Nobel ödüllü yazar ya da Oscar ödüllü film izliyoruz. Geç değil, sizde bizim etkinliğimize katılabilirsiniz. ;)
Diğer BCP yazılarımı okumak isterseniz buradan bakabilirsiniz. :)

Diğer yazarımda görüşmek üzere, sevgiyle kalın^^



Buralarda da varım^^


12 yorum:

  1. Filmin; Gizemli Adaya Yolculuk adında devam filmi de var. Benim severek izlediğim bir seri. KAlemine sağlık. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok sevdim, kısa zamanda ikinciyi de izlerim umarım :)

      Sil
  2. izlemediim, madem eğlenceli izlerim :) tenk yuuu :)

    YanıtlaSil
  3. Brendan Fresan'ı yıllar önce sinemada Mumya Geri Dönüyor filminde izlemiştim. O dönem çok popülerdi ama sonra sektörden dışlandı, uzun zaman filmlerde rol almadı. Şimdi yavaş yavaş dönüyor. Sabırsızlıkla bekliyorum.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de o serisinden tanırım, severim de çok ama şu an o kadar değişmiş ki nasıl bir rolle dönecek merak konusu. :)

      Sil
  4. Yeğenimle izlemek için iyi bir film gibi görünüyor. Ellerine sağlık güzel öneri olmuş. Netfiliş izlemek için büyük kolaylık :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yeğenin sever bence, ben de yeğenlerle bir kez daha izleyeyim inşallah :)

      Sil
  5. Netflix'te var madem hemen izlemeliyim :) Emeğine sağlıık

    YanıtlaSil
  6. aa en sevdiğim filmlerdendir ^^ böyle filmleri tekrar tekrar izlemek de eğlenceli oluyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aksiyon ve heyecanı bol, ben de denk gelsem yine izlerim aynen^^

      Sil

Elinizi korkak alıştırmayın.^^ :D