12 Ekim 2022 Çarşamba

Kitap Alışverişi//Amazon Prime İndirimi^^

Merhabalar^^
Kitap, dizi yorumlarından sonra alışveriş yazıları sık sık geliyor. Geçen ay bir kaç alışveriş yaptık ama ben fotoğraflarını çekmeme rağmen daha yeni yazıyorum. Bu alışverişten sonra yine bir kaç alışveriş yapmış olabiliriz, bakalım onları ne zaman yazacağım. :D Dua zinciri oluşturup en kısa zamanda diye dua ediyoruz. :D
Amazon kitap indirimleri çok yapıyor, hız konusunda da çok iyi. Tabii hasarlı ürünler yok değil.
Bu alışverişte öyle bir indirimden alındı. Tamamlanan seri, merak edilen kitaplar vs. Birazdan hepsiyle tanışacaksınız. :D



Bridgerton serisini tamamlamaya devam ediyoruz ama bundan sonra devamını alır mıyız sanmıyorum. Şu an sadece bu karakterleri merak ediyorum, ediyoruz İkizle.
Bu kitapta Eloise'i anlatıyor. Dizilerde de, kitapta da merak edilesi bir karakter, aşk hayatı nasıl olarak cidden merak konusu ama karton kapağa 61₺ vermekte olmadı be. Gerçi en ucuzu buydu inanın. -_-
Epsilon yayınları biraz kendine gelse iyi olacak ve diğer saçma fiyatlandırma yapan yayınevleri.
Biz 62₺'ye aldık, şu an 52 olmuş. :D Şu alışverişte fiyatı düşen tek kitap, diğerlerini de yazdım, ne demek istediğimi anlayacaksınız. ;)



Bu kitap kötü çıkarsa İkiz beni yolar ama arkadaşlar kötü bile çıksa şu iç kapağa bakabilir misiniz? O kadar güzel bir çizim ki. Ama yayınevi üstüne şeffaf bir şömiz yaptı diye fiyatı 5o₺'den aşağı indirim yapmaması aşırı saçma.
Kitabı sevende çok, sevmeyende. Umarım sevenlerden biri oluruz. :/
Not: Biz bu kitabı 48₺'ye almışız, şu an 53₺.
Gereksiz fazla.



Ben buraya yazana kadar okudum bile. :D Güzeldi ama ahım şahım bir şey değildi. Merak ediyorsanız yorumum burada.
İçinde geçen film isimleri çok güzel, arada canım istediğinde kitabı karıştırıp kendime film bulabilirim. 
Bunu da yeni ve popüler olmasına rağmen iyi bir fiyata aldık, biz 35₺'ye almışız, şu an 45₺.




Bana Dokunma serisini ucundan da olsa tamamlamaya çalışıyoruz, bu kitap serinin üçüncü kitabıymış. Eğer beğenirsek devam ederiz. Bu arada bu eski kapak, gönül isterdi ki yeni kapakla alalım ama çok pahalı. :/
İndirim devam ediyor diye iki kez alışveriş yaptık, bu da onlarından biri. Şu an hala 15₺, almak isterseniz kaçırmayın. :)
 


İlk üç tamam. ^_^

Bininci Kat serinin son iki kitabını da uyguna bulunca aldık. Çok merak ediyorum bu seriyi, umarım hayal kırıklığı olmaz.
En kısa zamanda başlamak istiyorum inşallah.
Yükseklik Sarhoşluğu 22₺'ye aldık, şu an 27₺.
Kayıp Gökyüzü'nü 23₺'ye almışız, şu an 27₺.

Serinin hepsi bu, umarım bu kadardır. Kısa serileri severiz.
Ama kapaklar efsane değil mi?
Bu alışverişte çokça Dex almışız bu arada, eskiden Dex pahalı olurken şimdi Dex'in çoğu kitabı diğerlerine göre ucuz. ;)



İkiz Kağıt Prenses kitabı okuyunca seriyi tamamlamak istedi. Ben de sen bilirsin dedim ve devam kitaplarını almaya başladı. :D
Biz 23₺'ye aldık, şu an 32₺.
Bunlarında kapakları efsane ama içerik biraz daha iyi olabilirdi. :/


Aldıklarımızın toplu fotoğrafı. Şu zamanda nerede indirim orada biz. Umarım aldıklarımızda hayal kırıklığı olmaz, sonuçta eskisi kadar ucuza almıyoruz kitapları.

Amazon iyiydi, hem indirimde hem de hızda ama yukarıda da dediğim gibi biraz hasarlı olabiliyor. Bunda biraz daha dikkatli olmalarını isterim.
Amazonu takibe alın derim, cidden güzel indirimleri oluyor. ;)
Şu an bir kaç kitaplarında daha büyük fırsat olarak indirim var.





Hepsini en kısa zamanda okumak dileğiyle^^
Daha güzelleri sizlerin olsun, sevgiyle ve bol kitapla kalın^^



Buralarda da varım^^






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Elinizi korkak alıştırmayın.^^ :D