10 Mart 2020 Salı

İzlediğim Filmler 30// Turbo, Noel Mirası, Aşk, Gurur ve Ökseotu^^

Selam^^
Bu sefer izlediğim filmlerin hepsi eğlenceli. :D Dram, polisiye, gerilim tarzlarını sevmiyorum, istisnalar hariç bakmıyorum. Fantastik filmleri ise çok önerilirse ya da kitap olursa. Bana hitap eden animasyon, aşk, komedi. :D Şimdi dram sevmiyorum dedim ama Netflix'e Yedi Numaralı Koğuş gelecek, onu izleriz My Twin'le. Normalde sinemaya gidelim dedi, ben de o kadar dramı orada izleyemem deyip yok demiştim, zaten Netflix'ede yakın zamanda gelir dedim ve geldi. Darısı Cep Herkülü Naim Süleymanoğlu'na. ;)





TV+'da izledim diye hatırlıyorum, Netflix'de yok böyle bir film. Yavaş yürüyen salyangoz ahalisi kendi hallerinden yaşarlar, ama aralarında bir tanesinin gözü yükseklerde. Bir gün yaşadığı kaza sonucu yarış arabalarını geçebilecek hıza kavuşur. Hızını fark eden insanların yardımıyla yarışlara katılan Turbo'nun maceralarını izliyoruz.
Güzel filmdi, zaten bu tarz filmleri seviyorum. Eğlenceli, ailenizle beraber izleyebileceğiniz filmlerden biri.;)









Noel Mirası^^
Netflix'de sürekli karşıma çıkan filmdi ama afişten pek hoşuma gitmedi, sonra My Twin'le karar kılıp izledik. Güzeldi, beğendim. Tam Noel filmi tadında, tavsiye ederim.

Genç bir kadın olan Ellen, babasının şirketinde çalışmak istemektedir. Kızına bu sorumluluğu verip vermemekte kararsız olan adam, işe başlamadan önce kızından kendisini kanıtlaması için bir şey ister. Şirketin ruhunu daha iyi tanıması gerektiğini düşünen adam, bu yüzden kızını Noel kartlarını elden teslim etmek için şiketin kurucu ortağı olan amcasının yanına göndermek ister. Babasının isteğini yerine getirmeyi kabul eden Ellen, babasının doğduğu Snow Falls'a doğru yola koyulur. Burada beklemediği durumlarla karşılan Ellen, bu sayede sıkı çalışmanın ve başkalarına yardım etmenin ne demek olduğunu anlar.

Beyaz Perde sitesinden alıntıdır.


Yumurta kırmayı bilmeyen kişi bir kaç saat sonra kurabiye ustası oldu. :D







Aşk, Gurur ve Ökseotu^^
Film sitelerinden bulup izlediğim film kendisi. İsmi ilgimi çekti ama filmde gururu sadece 5 dakika görebildik. Keşke direk filmin adını ökseotu koysalardı. Güzeldi, kötü değildi ama ismine yaraşır bir film değildi.
Kadını tanımışsınızdır ya da ilerleyen zamanlarda Noel filmi izlemek isterseniz karşılaşırsınız. İlk izlediğim filminde biraz kilolu gibiydi, burada zayıflamıştı ve daha genç duruyordu. Oyunculuğu güzel, diğer filmlerini de izleyebilirim. :D






Daha bir sürü film yorumum var, bakalım onları ne zaman yayımlayacağım. :)
Başka yazılarda görüşmek dileğiyle, sevgiyle kalın^^





Buralarda da varım^^




4 yorum:

  1. Gerilim ve korku filmlerini ben de sevmiyorum. Günlük hayatta yeteri kadar geriliyoruz, sinema benim için bir kaçış. Aşırı dramları da sevmem bu yüzden. En güzeli romantik komediler :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Katılıyorum, o yüzden bu tarz kitapları da çok okumam. ;)

      Sil
  2. Listeme aldım. Romantik komediler candır:)
    Bu arada mail abonelik butonu koyarsan daha rahat takip edebiliriz:)

    YanıtlaSil

Elinizi korkak alıştırmayın.^^ :D