11 Eylül 2020 Cuma

İzlediğim Filmler 36//Bayi Toplantısı, Work It, Crazy Rich^^

Selam^^
Yeni yorumumla sizlerleyim. Yazın çok film izleyemiyorum demiştim ama arada ikizle bir şey bulamayınca izliyoruz. Bu filmlerde onlar. :D Bir kaç film daha var, onlar diğer yazımda olacak inşAllah^^



Bu tarz filmleri gördüğüm zaman ne yalan beklentiyi fazla yüksekte tutmuyorum, çok fazla bel altı espriler vs. derken çok hoşuma gitmiyor. Bazısı güldürmüyorda. :D Ama bu filmi beğendim, gerçekten beğendim. Konusu biraz hava da kalıp, saçma olsa da izlerken eğlendim. Karakter olarak İbrahim Büyükak'ı daha komik bir rolde bekliyordum ama diğerlerine göre daha ağır başlıydı. :D Onur Buldu komikti ama beğenmedim rolünü. :)
Bunlar dışında öneririm, güzeldi. Şu an Netflix'de mevcut, oradan izleyebilirsiniz.










Netflix'in bu tarz filmlerini seviyorum. Bu da güzeldi ama klasik konulardan biriydi. Tek farkı konusu ve oyuncuları.
İstediği üniversiteye gidebilmek için dans ekibinde söyleyen ama dansın d'sini bilmeyen genç bir kızın başından geçenleri anlatıyor. Seviyorsanız siz de bu tarz filmleri tavsiye ederim. :)





Oğlan çok yakışıklı yaaa. :D


Kızın bu sade hali daha güzel, gerçekte çok fazla aşırı her şeyi. :D





Ankara'nın bağlarını oynuyorlar burada. :P



İkiz hadi gel bu filmi izleyelim dediği zaman film hakkında hiçbir şey bilmiyordum, sadece afişini görmüştüm. İzlediğim en en en iyi zengin filmiydi. Bunlar zenginse diğerleri ne demeye kalmıyor açık açık gösteriyor filmde zaten. :D Düşünün bizim en zenginimiz bile buradaki en zengin olanı kıskanıyor, onlarla aynı ortama girmek için ölüp bitiyorlar. :D Ve klişeye gelin ki varis oğlan, amerikada bir üiversitede öğretim üyesi olan kadına aşık. :D Gerisini siz tahmin edersiniz. ;)
Filmin başlangıcını aşırı sevdim, güzeldi. Filme zaten bayıldım, klişe de olsa yok böyle zenginlik diyorum tekrardan. :D İzleyin, tavsiyemdir. ;)







Öyle bir düğün yaptılardı küçük dilimizi yuttuk. :P



Bu sadece ufacık bir gösteri. :D


Ufacık bir zenginlik belirtisi söyleyeyim size anlayın. :D Kız bekarlığı veda partisinde ünlü markaların kıyafetlerini topluyor ufak bir butik gibi açıyor ve bütün arkadaşlarını oraya gönderiyor, hepsi BEDAVAAA :D İşte böyle zenginler. :D




İyi filmler izledim, en son izlediğim filmler çok iyi olmasa da bunların iyi olması kaliteli zaman geçirdiğimi gösteriyor. :D
O zaman başka yorumlarda görüşmek dileğiyle^^



10 yorum:

  1. Crazy Rich Asians filmini ben de izlemiştim.Fena değildi.Arada da olsa böyle yormayan klişeler iyi gidiyor. :)

    YanıtlaSil
  2. Bir kaç filmi kestirdim gözümeee. Güzel öneriler bayıldımm 🌸

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, şimdiden keyifli seyirler^^

      Sil
  3. Arada bu tarz filmler güzel gidiyor. Ben de genellikle Netflix'ten izliyorum. Geçen gün Eltilerin Savaşı'nı izledim. Beklediğimden güzeldi. Birkaç yerde güldüm, filmin çoğunu yüzümde bir gülümsemeyle izledim.

    Bugün de bir İspanyol filmi izledim. İsmi Görünmeyen Misafir. Tür olarak gerilim-polisiye diyebilirim. Mükemmel bir filmdi. İzlemediysen mutlaka öneririm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Eltilerin Savaşı'nı çokta beğenmedim ama güzeldi yine de. :D Gerilim-polisiye pek izlemem ama bu film aklımda bulunsun. :)

      Sil
  4. Bayi Toplantısını çok merak ediyorum, diğer ikisi de güzel duruyor. :)

    YanıtlaSil

Elinizi korkak alıştırmayın.^^ :D