29 Mart 2022 Salı

Kitap Alışverişi//Son Aldıklarımız Part 1^^

Merhabalar^^
Nasılsınız? Bahar geldi ha, ne dersiniz? Yani buralar hala soğuk, çiçekler açmadı ama güneşe bile şükrediyoruz çünkü özlemişiz <3 Sizin oralar nasıl?
Yazımı gelecek olursam, Instagram hesabımda yeni gelen kitapları hemen paylaşıyorum ama buraya paylaşana kadar bir iki tanesini okumuş oluyorum. Burada da okuduklarım var ama alalı çok olduğu için az okumuşum. :/
Yine bir sürü alışveriş yaptık, onlarda daha sonra inşallah^^
Kitapları D&R'dan, BKM'den, Amazon'dan ve Kitap Yurdu sitelerinden aldık, hepsinden biraz yani. :D Kısacası ortaya karışık bir şeyler olmuş, hepsi de çok iyi geldi. Hadi o zaman bakalım kitaplar neler?? <3



Aşk Dileği^^
Yazarın ilk aldığım kitabı, konusu da çok güzeldi ve okuduğum ilk kitap. İlk yarısı güzeldi, sonrasında ise merak ettiğim kitap bu muydu dedim. :/ Beğenmedim açıkçası, tabii ikiz okur beğenir mi onu kendi bilecek. :) Seri bu arada ama birbirinden bağımsız. :)
Amazondan bu kitap.



Kader İkizim
Yazarın ilk kitabı Ruh Öküzüm kitabını okumuş çok sevmiştim, senelerdir bu kitabı almak istemiştim ama olmamıştı. Amazon'da ucuza bulunca kaptık. :) Çok merak ediyorum ama beklentimi yüksek tutmayacağım, belki birinci kitap kadar güzel değil. :D



Oz Büyücüsü
İkiz aldı, filmini küçük yaştan beri her zaman televizyonda izlemiştik, çokta severdik. Bakalım filmi gibi mi, çok merak ediyorum. :)



Fareler ve İnsanlar
Yine ikiz aldı ve okudu bile. Sevmiş, ben de en kısa zamanda okumak istiyorum. Kısacık bir kitap zaten. 



Vadideki Zambak
Klasik olmazsa olmaz ve yine ikiz aldı. Lise zamanında başka bir yayınevinden vardı elimizde, öğretmenimizden almıştık sanki, o baskıyı çok severdim ama daha önüme hiç çıkmıyor. :/ Arayıp bulmam lazım, uyguna olursa onu da alırım. :)




Arkadaşlar Arasında Lafı Olmaz
Bu ve bundan sonraki kitaplar set olarak 5 kitap aldık, 20 ₺ verdik hepsine. :) İkiz okuyor ama ben henüz okuyamadım bu setlerden. :/ Bu kitapta cit-lik tarzıydı herhalde, öyledir inşallah :)




Tepetaklak
Kapağına vurulduğum kitap, konusuna çok bakmadım, umarım güzeldir. :) 



Beastly
İlk orijinal kitap aldığımız zamanlarda almıştık ama sonradan birilerine gönderdik herhalde. Şimdi o aldığımız fiyatın kaç katına inmiş(nasıl cümle ama, siz anladınız bence ;) ) hemen listeye ekledik. Filmi de güzeldi, kitabı da. Almak isteyenler olursa alabilir. :)



Su ve Ateş
 İkiz seçti bunu da, hakkında hiçbir şey bilmiyorum ama kapak güzel, ilk ikiz okusun ona göre karar veririm. :D



Sonbahar Öpücüğü
Disney'in Haydi Çalkala dizisindeki Bella Thorne'nin kitapları. İlk İkiz okumuştu, o bile bilmiyordu sonradan öğrendi. Birinciyi beğenmişti ikinciyi aldık, ben de yakın zamanda okurum artık. :)
Kitap Yurdun'dan aldık bu kitapları. 



Ve büyük seri, Cam Şato serisi <3
Yeni yıla girmeden önce almıştık, zamlar gelmeden önce :D İlk iki kitap vardı, bi en son kitap kaldı ama onun içinde beklemek lazım. Aşırı pahalıydı, daha da pahalı oldu. :D
En kısa zamanda okumak istiyorum inşallah^^



Savaşçı Varis



Büyücü Varis
Savaşçı Varis ve bu kitap seri, Amazonda indimde olunca aldı ikiz, ben de laptop minderi aldım. Benim ki daha pahalı oldu ama o da aldı alacağını. 
Umarım sever, ucuzdu ama güzel olursa tadından yenmez. ;)



Bin Bela Bir Karanfil
Listede okuyup en sevdim kitaptır kendisi, ama var yaa çok güzeldi. Henüz yorumum gelmedi ama siz şimdiden alın. :) D&R'den aldık, o zaman hem kargo kod indirimi hem de romantik kitaplarda indirim vardı, 37'ydi herhalde yalan olmasın o kadara almıştık. :)
Şu an BKM kitapta da 37 ama kargo var, yine de öneririm. ;)




Kitaplar böyle, daha daha iyiler sizin olsun^^
Bu arada genelini İkiz almamış mı? Her zaman bana der sen daha çok alıyorsun diye, bu işte bir terslik var sdfghjk Ona sorsak sen o fiyata bir tane alırken ben 3-4 tane alıyorum diye, haklı^^

B arada alıyoruz ama bir haftada anca kitap bitiriyorum, kim bilir ne zamana okuyacağım bunları. Bir günde bir tane kitap bitirmek istiyorum yaaa -_-


O zaman başka yazılarımla görüşmek dileğiyle, sevgiyle kalın^^


Buralarda da varım^^





9 yorum:

  1. Jill Shalvis'in başka bir kitabını okumuş ve sevmiştim.
    Ruh Öküzüm ve Kader İkizim kitaplarını da bir kaç sene oldu okuyalı bayağı sevmiştim.
    Şimdiden iyi okumalar. :)

    YanıtlaSil
  2. Fareler ve İnsanlar’ın baskısı değişmiş sanırım, aynı yayınevinden farklı bir kapaklı hâli bende vardı. Bu yeni kapağı çok beğendim. Bella Thorne’un yazar olmasına şok oldum, ay ne alaka? :)) Beastly’yi de eskiden oynadığım bir oyundan hatırlıyorum, o dönem çıkan gençlere hitap eden fantastik filmlerin hepsi ya kitap uyarlamasıydı ya da sonradan senaryosu kitaplaştırılmıştı zaten, şaşırmadım.

    Keyifle okuyun, kitapların her biri fotoğraflarda çok güzel görünüyor :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de çok şaşırdı m Bella Thorne'a :D, eskiden öyleydi ama güzeldi yas. Şimdi o tarz ve güzellerini zor buluyoruz. :/ Teşekkür ederim^^

      Sil
  3. Fareler ve İnsanlar ı ben de sevmiştim. Yazar kitaplarında insanın karanlık taraflarını ortaya koyup insanı şaşırtıyor.
    Cam Şato serisinin eski baskılarından olan ilk kitabını uzun zaman önce sahaftan almıştım. Geçtiğimiz haftalarda ise ikinci-üçüncü kitaplarını eski baskılarını BKM den aldım. :)
    Savaşçı Varis serisini ben de çok merak ediyorum. Almıştım ama daha okuyamadım. Çok güzel bir alışveriş olmuş. Keyifli okumalar. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim, Fareler ve İnsanları şimdi okuyorum. İnşallah severim :)

      Sil
  4. Biz baharı geçtik, direkt yaza girdik. Tişört sezonunu açtık :-)

    Cam Şato serisinde gözüm kaldı. Kasaya falan koyun onu. Maşallah altınla yarışıyor fiyatı.

    Ben de şöyle ayda 20-25 kitap okumak istiyorum. Yapanlar var ama hayatım boyunca onlardan olmadım. Şu an normalde okuduğumdan da az okuyorum. Bir ara hızlanırım umarım.

    Hepsini iyi günlerde okuyun :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben ayda 5 kitap okuyorsam öpüp başıma koyuyorum, 20-25 helal^^ İnşallah beğenirim Cam Şato serisini :)

      Sil
  5. Şimdi Pegasusu geçen yayınevleri var, hatta ondan alsak şaşırmam :D Fuarlar açıldı ama yine aynı indirim yok :/ İkiz okuyacak ilk onları, severse ben de okurum^^ Teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil

Elinizi korkak alıştırmayın.^^ :D