19 Aralık 2022 Pazartesi

Kitap Alışverişi// Ortaya Karışık^^

Selamlar^^
Eylül-Ekim aylarında bir sürü kitap alışverişi yapmıştık ama bir türlü fırsatı olmadığı için paylaşamadım. 
Şöyle kısa kısa nereden, neden aldığımdan hakkında bahsedip yazımı yazayım.



Bu kitabı Betül Güçlü önermişti, çok güzel, naif bir kitap demişti. Historical'ler genelde yetişkin içerikli oluyorlar, bunda yok denecek kadar azmış. Henüz okumadım, bakalım umarım severim.
O sıra Amazon'da çok iyi fiyattaydı aldık. :)



Serinin en kalın ve en pahalı kitabıydı. Amazon'da indirim olunca hemen aldık. Gerçekten çok iyi fiyata aldık desem yeridir. Yani zamlardan önce bile çok pahalıydı siz düşünün. 
Zaten seride bitti, başka alınacak kitap kalmadı. Çok şükür. :D
Cam Şato yorumum için tık tık^^



Yazarın okuduğum ilk kitabıydı, şu an her yere baktım ama bir türlü nereden aldığımı bulamadım. Neyse bu önemli değil, önemli olan benim kitabı beğenmemem. :D Yani tam gençlik kitabı. Gençlik konulu şeyleri severim ama burada yazar küçük yaşta yazdığı belli. İlk bölümlerde ağlarken sonra değişik bir hal alması ne bileyim hoşuma gitmedi.
Filmi olacakmış bu arada. :D Dursun, belki sırf filmi için bakarım. :D



İşte kitabım... <3
Bkm kitaptan alındı, o zaman güzel indirimdeydi. Çok severim yazarın kalemini. <3 Hala okumadım, kıyamıyorum çünkü. Yazar şu an çizim üzerinden devam ediyor. Yeni kurgu var mı yok mu hiç bilmiyorum, inşallah arka planda yazıyorduk mahrum kalmak hiç istemem. <3



Evet en olaylı kitabımıza gelelim.
Şimdi bu kitap serinin son kitabı, hazır elimizde birinci, ikinci varken seride tamamlansın dedik. Bkm Kitap'tan aldık. Kitabın bir gelişi var, biz şok. Resmen yarısı yamulmuş. Bkm'den 2021 yazında aldığımız hasarlı kitabın kaybolması, parasının iade olmaması nedeniyle göndermek istemedim. Bir de aldığım fiyattan bir kaç lira fazla olması canımı sıktı. Müşteri hizmetleri vs. derken sonunda hallettik, zaman kaybetmeden de yeni sipariş verdik. Tabii bu sefer kısmet bu ya indirimli oldu. :D Her şerde bir hayır vardır derler, öyle oldu. :D
Serinin ilk kitap yorumu için tık tık^^



Bu kitapları da Bkm kitaptan aldık. Hem uygundu hem de kitabı seven çoktu. Yakın zamanda okudum kitabı, güzeldi ama böyle övdükleri kadar güzel değildi. İkinci kitabı alır mıyım bilmiyorum. Çok uyguna bulursam belki. :D
Yorumum için tık tık^^



Seriye başlamadan tamamlanan bir seri kendisi. Serinin ikinci kitabı. Amazon'da son kitabını aldık, Bkm'de ise bu kitabı aldık. Birinci kitap Caraval'a BA YIL DIMMM
Yorumumu buradan okuyabilirsiniz.
İyi ki seriyi uyguna toplamışım diyorum, şu aralar yine uygun fiyatlı satılıyor, instagram hesabımdan linkler veriyorum, bakabilirsiniz. ;)








Bu seri için toptan yorum yapacağım.
Takip edenler Amazon'da historical ve seri kitaplar için büyük indirimler yapılmıştı, bir sürü seri olduğu için haliyle arada çok kaldık.
Bunu herkese sorduk ve beğendiklerini öğrendik. Bir de konusu çok güzel olunca hadi alalım dedik. Henüz okumadım ama İkiz okudu ve çok beğendi. ;)
Arada yapıyorlar yine böyle indirimler, bakabilirsiniz. ;)





İlk alışverişi yazısı böyleydi. Genel olarak hasarsız ve hızlı geldi. Amazon önceden hasarsız getiriyordu ama son alışverişlerde bir kaç hasarı vardı ve önceye göre bir tık geç geldi ama yine de Amazon aralarında en iyisi diyebilirim. ;)
Daha ucuzları, güzelleri sizlerin olsun^^



Başka yorumlarımda görüşmek duasıyla, sevgiyle kalın^^



Buralarda da varım^^




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Elinizi korkak alıştırmayın.^^ :D