5 Aralık 2022 Pazartesi

Yumi's Cells 2//Kore Dizi Yorumu^^

Merhabalar^^
Geçen Ocak-Şubat aylarında birinci sezonu izlemiş, ikinci sezon için çok heyecan yapmıştım. O sırada ikinci sezon çekildi, Haziran ayında yayınlandı, ben de geçen aylarda izledim.
Beklentimi yükselten kişi tabii ki de Jin Young'du. Çiftimizin uyumları, kimyaları çok güzeldi ama bir dizinin dibine anca bu kadar kibrit suyu olurdu yani.
İlk bölümler çok güzeldi, çiftimizin aşık olması, sonradan yaşananlar ama aldığım yorumlar beni mutlu etmeyince sürekli tetikte izledim.
Bobby'yi(Jin Young) harcıyorlarmış duyumu aldım, bunu öğrendikten sonra nasıl zevk alabilirdim.. :'(
Birinci sezon yorumumu okumak isterseniz burayı tıklaya bilirsiniz^^


 

Yumi eski sevgilisinden ayrıldıktan sonra depresyona girer, sonrasında toparlanması zaman alır ve şirkette beraber çalıştığı Bobby'nin itirafından sonra hayatı bambaşka olur. Bir de işiyle ilgili riskli kararlar vermek zorunda kalacaktır.



Yumi//Kim Go Eun^^
Birinci sezonda yaşadığı aşk, hayal kırıklıkları derken hayatını bir şekilde yoluna koymaya çalışır. Goo Woong'u zor unutan Yumi yavaş yavaş hayatından ona dair anıları da kaldırınca başka aşklara yelken açmak için hazırdır.
Bobby ilk itiraf ettiğinde bocalayan, daha yeni ilişkiden çıktığını düşünen Yumi sonrasında bazı şeylerinde değiştiğini görünce Bobby'ye şans verir ve ilişki yaşamaya başlarlar.
Yumi'nin son zamanlarda yaşadıklarına hak veriyorum ama Bobby'ye yazılan senaryodan nefret ettim ve ne kadar Yumi haklı olsa da sürekli ikisine de kızdım. Gerçi ortada doğru düzgün bir şey yokken fevri davranmasına daha çok kızdım.
Oyunculuğunu zaten seviyorum, bütün karakterlerini çok iyi oynuyor Kim Go Eun. Bu sefer de şaşırtmadı bizi, kızdığında, sevdiğinde, üzüldüğünde her duyguyu bize yansıtarak oynadı. Sadece karakter olarak beni sinir eden yerler oldu. Bir de bir şey için işini bırakması sıkıntıydı, bunu bazı şeyleri yapmadan da devam edebilirdi.



Bobby//Jin Young^^
Yumi ile aynı bölümde çalışan Bobby birinci sezonda uzun yıllar beraber olduğu sevgilisinden ayrılınca boşta kalmıştır ve şirkettekilerin hepsi bekar bir erkek için çöp çatanlık yapmak isterler ama Bobby'nin aklından biri vardır zaten.
Yumi'nin sevgilisinden ayrıldığını duyan Bobby şansını denemek için itirafta bulunur, başta bazı şeyler yolunda gitmese de zamanla Yumi ile sevgili olurlar.
İlişkileri güzel giderken il dışına çalışmaya giden Bobby hiç istemediği olaylar ile karşı karşıya kalacaktır.
Jin Young resmen birinci sezonda güneş gibi doğmuştu, Yumi ile o kadar iyilerdi ki bayılmıştım ama senaryonun saçmalığı hem bana hem de Jin Young'a yakışmadı.
Jin Young'un ilk defa uzun soluklu bir dizisini izledim, oyunculuk, yakışıklılık, uyum vs. kadar güzeldi ki doyamadım, oyunculuğuna doyamadım. En kısa zamanda çok güzel bir diziyle gelsin lütfeeeeen <3



Ahn Bo Hyun//Goo Woong^^
Dizide konuk oyuncu değildi ama dizinin yarısında geldi. Gelişte gelişti yani, hangi birine üzülelim dedim ama bu akıllının yaptığı çok saçmaydı. İlk sezondaki duyguları bu sezonda hissetmemiz ise aşırı saçmaydı. Yani illa para mı olarak ki duygular doruklarda olsun. Saçmaydı kısacası ama dizi de gördüğüme, hatta son kısımlarda ki haline bayıldım. ;)
Üçüncü sezonda olmayacak duyumu aldık, ee artık olmasın artık. Yumi'nin hücreleri değil de, Yumi'nin eski sevgilileri olurdu bu sefer dizinin adı. :P



Jun Suk Ho//Ahn Dae Young^^
Konuk oyuncu olan Dar Young bir yayınevinde hem editör hem de kurucusu olan Dae Young Yumi'nin geçmişinden biridir. Yumi ile karşılaştıkları zaman aklı başından giden Dae Young diziye resmen renk kattı. Bir de hücreleri vardı ki süperdi asdfghjkl
Kendisini Güçlü Kız dizisinden hatırlarsanız, uzun zaman sonra başka bir dizide izlemek güzeldi. :)



P.O//Control Z^^
Çizer olan Control Z çok çatlak ve değişik bir karakterdi. İlk defa izledim diyemem ama hatırlamıyorum da.
Sonradan bir ilişkisi oluyor, yok böyle bir ilişkiye giriş sdfghjkl



Yumi'nin iş arkadaşları.
Birinci sezondan tanıyoruz zaten. Ruby'ye ilk sezonda hiç sevmemiştim, patavatsızlıkları beni çileden çıkarıyordu ama bu sezonda ne ilginçtir ki Ruby'yi sevdim. Hatta aferin kız dedim.
Diğer arkadaşlarında ortadaki adamla ilgili pek değişen bir şey yok ama sağdaki arkadaşı bomba bir olay yaşıyor. :D



Resimler^^


Buradaki örümcek mevzusu on numaraydı, bekliyor muydukkkk
Hayııııırrrr :D




Bu kadar uyum çok fazla arkadaş, bu kadar kimyaa :/





Bakışları, duruşu, sevecenliği ve ince düşüncesiyle çok iyi bir karakterdi.
Ama cidden yazık ettiler gül gibi Bobby'mize -_-



Oğlan ne giyse yakışıyor beee <3






Burada Yumi'nin saçlarını uzatmışlar ama gerçek uzama değil. Aşırı sırıtmış ve benim böyle gözüme batınca hiç hoşlanmıyorum inanın. Tamam uzun saçı gördük, git kestir gibi yap gerçek boyutunu göster yani. :/ Takıldığım noktaya bak ama göz zevkimi yoruyor :/




Bu kız hakkında diyeceklerimi spoiler olarak yazacağım, çünkü anca içimi dökerim ki izleyenler ne demek istediğimi anladı bile.

Spoiler başlangıcı
 Şimdi Bobby ve Yumi'nin sıkıntısı hep bu kız yüzünden. Kız şirketlerine gelen her adama yan gözle bakıyor ki kendisi de ben herkese aşık olurum falan diyor.
Tamam ayran gönüllü olabilirsin ama kardeşim bir bak evli mi, nişanlı mı, sevgilisi var mı vs. 
Neyse hadi yakışıklı, sempatik, yardım sever Bobby'yi ben de görsem bir içim gider ama gidip söylemek nedir arkadaş, bir de patavatsız gibi gidiyor ağlıyor zırlıyor Yumi'ye anlatıyor.
Zaten Bobby'ye anlattığı için o da bir bocalıyor ama yapmayın yaa. O zaman ne Bobby ne de Yumi doğru düzgün sevdi. Yumi Bobby'ye diyor ki ilk bana ne zaman aşık oldun, arka planda hücreler arasında olaylar oluyor ve Bobby unuttum diyor. Neden ya nedeeeeen.
Zaten Yumi unuttuysa bu aşk bitmiştir demiyor mu -_-
Aldatma yok, sadece kafası çok çok az karışıyor. Hiç ilişki yaşamadım, sevgilim olmadım bu durumlarda ne olur bilemiyorum ama bu biraz fazla değil mi?
Go Woong daha onuruyla ayrıldı, böyle minnoş Bobby için yazılan saçma bir senaryoydu.
O yüzden Bobby'yi harcıyorlar dediğimde ciddiye almış olmanız gerekiyordu. :/
Bu kızı mümkünse daha başka bir yerde görmek istemiyorum.
Son yıllarda okuduğum en en en saçma bir karakterdi -_-
Ne kadar nefret etsem az yani -_-

Spoiler sonu





Dizi tanıtımından^^
Bu arada ikisinin kimyası deyip duruyorum ama haklıyım. Mesela dizideki bazı yerlerde öpüşme yokken bir anda kısa öpüşmeler vs. oluyormuş. Tabii yönetmende durmamış, hatta diziye eklemiş. O yüzden diyorum ya cidden uyum, kimya çok iyi.
Yakında sevgiliyiz deyip çıkarlarsa hiç şaşırmam asdfghjkl Olsun da, yakışıyorlar yaniii <3



Gifler^^




Bu sahne kalbimi yumuş yumuş yaptı <3




Bu sezonda da hücreler yine formundaydı :D



Dizide harcanan harcanana.
Mesela böyle güzel sahnelerden sonra saçma devametmesi, son bulması bize hakaret resmen :'(








Bobby bir yerde o kadar üzülüyor, ağlıyor ki. Nasıl güzel yansıttı, içim gitti resmen.
Ve Yumi'nin ayrılma mevzusundan çok Bobby'nin hissettikleri, yaşadıklarına üzüldüm, izlerken işte bu gerçek şeyler dedim. Altta ki gifte ise yıkıldım resmennn :'(




Son^^
Öyle heyecanla beklediğim dizinin böyle bitmesine kalbim kırıldı resmen. Tamam üçüncü sezon gelecek dendi ama birinci sezon gibi bir olay yapsalardı keşke.
Yani bu tarz bir mevzu yüzünden ayrılmaları cidden kalbimizi kırdı ve diziye vereceğimiz altı yedi puanı diplere sürükledi, hiçbir şekilde yüksek puan veremem çünkü izlerken zevk almadım.
Bobby ve Yumi için bir ayrılık olacaktı, bekledim, zorda olsa bekledim ama bunu değil, bu olmamalıydı.
Kısacası sevmedim, sevemedim.
Birinci sezondan daha fazla zevk aldım desem yeridir.
Orada da çiftimizin kimyası yoktu ve üzgünüm ki Go Woong'un da saçma hal ve tavırları diziyi zirveye çıkarmadı ne yazık ki ama inanın onu izlerken daha çok sevdim.
Üçüncü sezon ne zaman gelir bilmiyorum, henüz bununla ilgili bir açıklamada yok gibi ama kısa zamanda gelsinde bitsin artık şu seri. Son sezonu ne kadar beklerim ya da izlerim bilemiyorum.
İzleyenlere sorar ona göre izlerim belki, neyse daha var bunları düşünmeye. ;)
Bu yazdıklarımdan sonra izler misiniz bilemiyorum, ne kadar kötü olmuş olsa da Jin Young'u izlemek çok güzeldi. Onun hatırına bitirdiğim doğrudur yani. Bu yüzden isterseniz bir şans verin, ona göre devam etmeye karar verirsiniz. ;)





Yeni yorumlarımda görüşmek dileğiyle, sevgiyle kalın^^


Buralarda da varım^^



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Elinizi korkak alıştırmayın.^^ :D