17 Ağustos 2020 Pazartesi

İzlediğim Filmler 35//Aslı Gibidir, Eltilerin Savaşı, Ritmi Hisset^^

Merhaba^^
Yeni film yorumlarının hepsi yeni, hepsi eğlenceli filmler. Bu tarzlar size hitap ediyorsa hepsini seversiniz diye düşünüyorum. ;)
Filmlerin hepsini Netflix'den izledim. ;)



İlk fragman yayımlandığı zaman merak etmiştim ama konuyu pek anlayamamıştım. Netflix'e gelince fazla zaman kaybetmeden izledik, güzeldi eğlenceliydi ama çokta tatmin etmedi beni.
Sosyal Medyada izlenme rekorları kıran kişiler neden filmlerde yere çakılıyor. Çok komik videoları var Aslı İnandık'ın ama filmde o enerjiyi alamadım, çok çabuk oldu bittiye geldi sanki. Konusu da, oyuncu kadrosu da çok güzeldi oysa ki. Zamanla daha güzel filmler çeker ama o da belli. ;)




Filmde bu kılıklara girdi, en iyisi sağdan başta ki. :D


Bu da oyuncu kadrosu.





Türk sinemasını altüst eden filmi sonunda izledik. 
Peki beğendik mi? Doğrusu güzel filmdi ama ne yazık ki abartılacak kadar değil. Yarıya kadar tempo çok iyiydi, çok güldük ama sonradan çok hoşuma gitmedi. Espriler, çocuk yapma yarışı vs. gerçekte olsa da ne bileyim Gubre Özay'dan daha da iyisini beklerdim.
Bu arada yeni elti, yani Merve Dizdar Grinin Elli Tonu'nun daki Dakota Johnson'a benzemiyor mu? Valla o yüzden soğudum şahsen kadından. :D
Neyse. İzleyenler tekrar tekrar izliyormuş, ben kuzenle bir kez izler daha da izlemem o kadar. :D



Şu sahne fragmanda daha komikti ya. :D


Diğer oyuncular.




Bu tarz filmleri seviyorum. Kız büyük şehre başarılı olmak için gider ama tam tersi olup kasabasına geri döner. Burada dansçı olan başrol oyuncumuz eyalet yarışmasına katılmak için çalışan çocuklara yardım eder. Tabii yardım etmesi biraz zaman alıyor ama bu zamanda hayat dersleri de veriyor.
Eğlendim, beğendim, başta da dediğim gibi seviyorum bu tarzları. Sizlerde seviyorsanız eğlenirsiniz. ;)











Yazın fazla film izleyemediğim için yazılar çok bekliyor, Bayi Toplantısını izledik mesela, o bir diğer yazıya kaldı. :D
Başka yazılarda görüşmek dileğiyle, sevgiyle kalın^^



Buralarda da varım^^


2 yorum:

  1. Aslı Gibidiri izledim oyuncu kim bilmiyorum ama çok başarılıydı ve eğlenceliydi.Eltilerin Savaşı'ndan nefret etmiştim :))

    YanıtlaSil
  2. Feel the Beat i izledim. Ben de seviyorum bu tarz filmleri. Diğerlerini henüz izlemedim amabeğenmemen üzdü. Biraz daha ertelerim artık izlemeyi.

    YanıtlaSil

Elinizi korkak alıştırmayın.^^ :D