16 Ağustos 2021 Pazartesi

İzlediğim Filmler 48//Hayatımın Kampı, Baba Aranıyor, Ailem Robotlara Karşı^^

Selamlar^^
Yoğunluğum hakkında sizleri sıkmak istemiyordum bir süredir ama bu aralar gerçekten çok yoğun geçti günler. İki düğün atlattık, şükür kazasız, belasız, hastalıksız bitti gitti. Darısı düğünleri olanların başına. Şimdide bahçe işleriyle uğraşıyoruz, bir kaç sipariş ve hediye mevzusu vardı onları hallettim gibi gibi. Öyle geçiyor günler, tabii o sırada blogla ilgilenemedim. Şimdi hazır boş kaldım yazıp, çizeyim dedim. :)
Bu filmleri Ramazan'da izledik, bir kaç filmin yerini şaşırdım gibime geliyor ama neyse, zaten burada hem size öneride bulunmak istiyorum hem de unutmayayım diye yazıyorum. İyi ki bloglar var. 💓



Netflix'e geldiği zaman ikizin ilgisini çekmişti, ben çok dikkat etmedim ama. Filmsiz kalınca izleyelim dedik, güzel filmdi. Gençlik müzikali gibi bir şeydi, bu tarz filmleri seviyorsanız izleyebilirsiniz.
Sonu tahmin edilebilirdi hepsinde olduğu gibi. Filmi diğerlerine göre daha çok sevmemdeki sebep kamp olmasıydı, yarışmalar falan çok güzeldi. :)




Başroldense bu ikili daha güzel ve eğlenceliydi :D




Yeni filmlerden biriydi bana göre Baba Aranıyor. Bu tarz aile filmlerini seviyorum. Klişe konu olsa da izletti kendini. Tam sahur vakti, hazırlık yapacağız ama filminde bitmesine az kalmış. Zor başından kalktık. :D Eğlenceliydi, öğreticiydi ama kızın tehlikeli bisiklet falan sürmesi beni bile ürküttü, o yüzden annesine hak veriyorum. :)
Babası öldükten sonra annesiyle konuşmayan kızımız annesinden gizli bisiklet yarışmasına katılmak ister, okulun ise tek şartı ebeveynlerden birinin imzası. Babası yok, annesi de istemeyince kızın ve arkadaşının aklına zekice bir fikir gelir. Annesi film şirketinden çalışmaktadır ve elinde oyuncu listesi vardır, baba adaylarıyla düzenledikleri yalancı görüşmeden sonra tam istedikleri gibi aday çıkınca onu ikna etmek için ellerinden geleni yapacaklardır.
Konu az buçuk böyle, aile filmlerini seviyorsanız izleyebilirsiniz. ;)




Oyuncular çok iyiydi, adam yaşlıydı ama bi karizması vardı, kadınında öyle. Film Meksika filmiymiş bu arada, ilk defa Meksika filmi izledim, beğendim. :D






Ve gelelim bu yıl en beğendiğim animasyon filmine.
İzledikten sonra Instagramda paylaştım ve izleyen bütün aileler de çok beğendi.
Sizde beğenirsiniz bence. :)
Film günümüze o kadar incelikle dokunmuş ki eğlenirken bir yerden de iğnelendiğimizin farkına varıyoruz. Telefondan yüzünü kaldırmayan çocuklar, anneler babalar, teknolojinin ilerde neler yapabileceğini açıkça gösteren olaylar vs. Hepsi imkansız değil, olabilir yani. O yüzden filmi izlerken bir yandan da oturup düşünmemiz gerekiyor bence. :)
Konu hakkında fazla bahsetmeyeceğim, izleyince hem eğlenin hem öğrenin. ;)






Bir köpek, bir de bu robotlar aşırı komikti asdfghjklşi







Güzel filmler izlemişim, sizde izlerseniz seversiniz bence. ;) Eğer önerimle izlerseniz yorumlarınızı bekliyorum^^
Başka yazılarda görüşmek dileğiyle, sevgiyle kalın^^



Buralarda da varım^^






3 yorum:

  1. İlk kez gördüm hepsini çok güzel anlatmışsın😊

    YanıtlaSil
  2. Ailem Robotlara Karşı çok güzeldi. Ben de çok beğendim. Herkes izlemeli.

    YanıtlaSil

Elinizi korkak alıştırmayın.^^ :D