30 Aralık 2020 Çarşamba

İzlediğim Filmler 39//Dr.Seuss Loraks, Aman Reis Duymasın, Bir Şans Daha^^

Selam^^
Bir önce ki film yazımda çok fazla film birikti demiştim, hala birikmiş duruyor. Bundan başka bir tane daha üçlü yorum var taslak olarak ama o bu yıla yetişir mi bilemiyorum, amaaan kalırsa da ne olmuş. :D
Gelelim filmlerimize. İki film benden beklenen filmlerden ama bir tanesi için hiç aklıma gelmezdi izleyip yorum yazacağım. :D
Bakalım o hangi filmmiş. :D
Not: Telif mevzusu olduğu için, ceza almamak adına artık yazlarımın başına ÜCRETSİZ YAYIN diye ekleyeceğim. -_- Afişlerde dahi sıkıntı oluyormuş ki ücret almadan reklam yapıyoruz yaa neyse. 


Örgülerimizin başına oturunca ikiz ne izleyelim dedi, kafana göre takıl deyince açtık bunu izledik. Güzel filmdi, eğlenceli ve öğretici.
Ağaçların insanlık için ne kadar önemli olduğunu kendi uydurdukları dünyayla anlatan senaristler her anlamda güzel iş başarmışlar. Filme hem gülüyor hem de keyif alıyorsunuz.
Çocuklarınızla eğlenirken düşündüren animasyonlardan istiyorsanız buyurun, gönül rahatlığıyla öneririm. :)
Filmi Netflix'de izledik, diğer platformlarda da vardırdır büyük ihtimal. :)



Şu arkadakiler ağaçlar. :) Pamuk şeker gibi.







İzleyeceğimi hiç düşünmediğim film oluyor kendisi. Normalde dizisini izlemiyorum, abim hayranı ama. O açıp izlemeye başlayınca biz de izledik, hatta o kalkıp yanımızdan gidince de izlemeye devam ettik. :D Film dizideki ailenin, arkadaşların beraber tatile giderken başlarına gelen olayları anlatıyor.
Onaylamadığım yerler oldu ama çok güldüm yaaa. İlyas ve Ömür karakterine bayıldım, abileri tarafından sürekli izlenen nişanlı çift. :D
Eğlenceli, kafa dağıtmalık filmlerden olduğu için izleyin derim, dizisini izlemeseniz bile bu tarz filmler arıyorsanız buldunuz bence. :)
Bu arada o kadar ağır diziden böyle film, bence yine çeksinler çok eğlendik. :D








Ve bizi bizden alan, kalbimize dokunan film.
Geçen sene fragmanları döndüğünde merak etmedim değil ama öyle kaldı, izlemedik. Geçenlerde yine önümüze çıktı ve İkizle hadi izleyelim dedik. Klişe konu ama diyorum yaa bazı klişeler çok iyi, işte bu da onlardan biriydi.
Konusuna değinmek istemiyorum, izledikçe siz öğrenin derim ama böyle bir sonda beklemiyordum. Emilia Clarke'nin oyunculuğu, mimikleri çok iyi, Henry Golding'de öyle. Çok uyumlu çiftlerdi, başka filmleri olsun isterim. :)
Kısa yorum oldu değil mi? Ama daha fazla yazarsam spoiler olur. :)





Yılbaşı temalı olduğundan her sahne ışıl ışıl ama, içleri öyle mi?





Bu yazımdaki filmler böyle, kim ne kadar okuyor, ne kadar önerilerimi dikkate alıyor bilmiyorum ama ben yazmaya devam edeceğim İnşAllah, hem unutmam izlediklerimi hem de belki gizliden takip edenler önerilerimi seviyordur. :)
Sevgiyle kalın o zaman^^


Buralarda da varım^^



9 yorum:

  1. aman reis duymasını çok severek ailecek izlemiştik diğer 2 filmi izlemedim ama animasyon olanı yarın izleyim çok merak ettim :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Tavsiye ederim, evet güzeldi aileyle izlenmeyecek yerler vardı ama yine de güzeldi. :D

      Sil
  2. Animasyonlara bayılıyorum🤩
    2. Filmi pek izleyeceğimi düşünmüyorum ama 3. Film çok güzel görünüyor hazır yılbaşı moduna girmişken mutlaka izleyeceğimm emeğine sağlık🌸

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben deee :D Bu tarz sevmiyorsan bir şey diyemem ama eğer zorda kalırsan film konusundan bak derim. ;) Teşekkür ederim^^

      Sil
  3. Animasyon izlemeyi cok seviyorum. Lorax filmini listeme ekledim 😊

    YanıtlaSil
  4. Şu an bir kaç yazım kaldı ama dediğin gibi napalım. :D Evet sıkıntılı durumlar ama ben öyle çok durmadım üstünde, kısaca ücretsiz yayın yazmak daha mantıklı. Bakalım zamanla neler olacak. Teşekkür ederim, sana da mutlu, sağlıklı ve huzurlu yıllar. :)

    YanıtlaSil
  5. Emilia Clarke ve Henry Golding'i fotoğraflarda yakıştırmamıştım ama demek ki elektrikleri tutmuş.

    Valla ben bütün film yorumlarını gecikmeli de olsa okuyorum. Hatta önerilerini de dikkate alıyorum. Şipşak Aile'yi ben normalde izlemezdim. Senin önerinle izledim ve bayıldım. Tekrar teşekkürler. Film yazılarına devam et bence :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yaa teşekkür ederim^^ Uyumlulardı, başka bir film çekseler keşke. :)

      Sil

Elinizi korkak alıştırmayın.^^ :D